Nejnovější recenze ze sekce Kalhoty na motorku
- rychlost dodání, přestože u zboží nebyla požadovaná kombinace, domluvili jsme se na obrácené kombinaci a jsem celkově s obchodem spokojen.
Oxford Rain Seal černé
Přidáno: 8. července 2023
(naposledy upraveno 8. července 2023)
Zakoupeno v inSPORTline.cz
- Velká velikost
- Pružný pas
- krásně propracované
- vše ok
- zatím nic
mmm
- rychlé doručení
- objednal jsem velikost 5X a přišla velikost označená jako 5X ale ve skutečnosti to bylo tak L
- vyrobeno v Pákistánu a naprosto nesedí velikosti
- Sice dražší ale zase kvalitní zpracování
- kvalitní moto kalhoty
- Pohodlné, dostatečně široké nohavice pro chrániče
- Super zapínání v pase
- Materiál se zdá kvalitní, uvidíme časem jak vydrží
Junior je statnější postavy, musela jsem volit kalhoty o číslo větší, kvůli obvodu pasu. Obávala jsem se délky nohavic, ale díky manžetám na konci je to v pohodě, nešlape si po nich.
Super materiál i provedení!!!
Scott Ergonomic PRO DP černé
Přidáno: 12. června 2023
(naposledy upraveno 12. června 2023)
Zakoupeno v BONMOTO.cz
Lehké, skladné, prodyšné, funguje
Na visačce připevněné ke kalhotám byly deklarovány materiály použité při výrobě kalhot, akorát materiál protektorů, deklarovaný visačkou je jiný než je ve skutečnosti součástí zakoupeného produktu. Výrobek jsem kupoval ve slevě ale myslím, že na to mělo být stejně upozorněno.
Zakoupeno jako dárek a manžel je moc spokojený a velmi si pochvaluje zvýšený pas
- Nepromokavé, silnější materiál.
- O žádné nevím.
Fakt velké.
- dobrý poměr cena/užitná hodnota
- jsou vzdušné - šedé panely jsou síťovina
- nemají poutka pro pásek
- nemají klasický poklopec, ale je překryt látkou jako u nějakého zimního overalu
Spokojen
Nohavice sú lepšie ako boli moje očakávania. Strihovo sedia presne podľa veľkostnej tabuľky. Pohodlie maximálne, pružné časti sú navrhnuté výborne a na správnych miestach, komfort nosenia pri teplotách 20-26°c ideálny. Po prvých jazdách, veľká spokojnosť.
- Perfektně padnou a vypadají na postavě ☝️
- Používám velikost 32/32 a tady velikost 32 opravdu sedí
Pohodlné, i s vycpavkou. Jen vnitřní vyjímatelná vrstva je o něco víc nepohodlná (horko a pocit těsnosti jak v neoprenu), ale tak to asi má být.
Zobrazuji 181 - 200 ze 500 recenzí « Předchozí 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Další »