Nejnovější recenze ze sekce Kalhoty na motorku
- Zpracování
- Perfektní chrániče
- Perfektně sednou
- Zpracování
- Vyjímatelné CE chrániče na kolenou
- Kolena jsou prošita bezpečnostními švy
- Slidery se upínají pomocí suchého zipu
- Perfektní zpracování
- 4 vnější kapsy
Trilobite 661 Parado Long tmavě zelené
Přidáno: 30. března 2022
(naposledy upraveno 8. dubna 2022)
Zakoupeno v Bikers Crown
- Skvělá cena
- Naprostý nesouhlas velikostí oblečení!!! Konkrétně kalhot TRILOBITE.
- Komplikace s výměnou, kde byl problém v komunikaci kdo uhradí dopravu (nakonec vyřešeno ke spokojenosti).
Velikosti na pánských kalhotách TRILOBITE jsou totálně mimo klasické číslování. Po poslední zkušenosti, kdy jsem dle tabulky 2x vybral a nakonec musel stejně zajet na prodejnu provést výměnu, zde již nikdy nic podobného objednávat nebudu. Stejnou zkušenost mám již z loňska a myslel jsem, asi naivně, že velikosti dají do souladu se standardy, ale omyl.
Mám klasickou velikost všech kalhot 34/34 (pas 56cm), ale dle tabulky TRILOBITE to je 44, ale OMYL, kalhoty jsou pro obra! Po vyzkoušení na prodejně se ukázalo, že vlastně je to velikost 40, kde je pas podle tabulky 51,. Fakt totální bordel (omlouvám se za hrubý výraz).
Tak doufám, že velikosti opraví, je škoda tak příjemný eshop kazit. A děkuji děvčatům na prodejně za profesionální přístup a pomoc.
Reakce obchodu Bikers Crown
Dobrý den Pavle,
v první řadě vám chceme poděkovat za recenzi a dovolte, abychom na ni patřičně reagovali i my. Zdůrazňujete zde naprostý nesouhlas s tabulkou velikostí kalhot Trilobite, ale s tím nemůžeme souhlasit! Tabulky velikostí uvedené u produktu jsou v pořádku. Celý problém je, že jste se řídil tabulkami, které představují rozměry kalhot, nikoliv rozměry postavy. Na to jste byl ale několikrát upozorňován a proto nerozumím vašemu rozhořčení... Schválně jsme přeměřili velikost 34, která odpovídá velikostem uvedených v tabulce, viz. odkaz: https://www.bikerscrown.com...
a výsledné rozměry jsou správné.
Pro porovnání a následnému správnému vyběru vhodné velikosti, jste měl přeměřit vaše stávající kalhoty a podle toho vybrat velikost z tabulky uvedné u produktu. Znovu zdůrazňuji, že uvedené tabulky velikostí Trilobite jeans představují rozměry kalhot, nikoliv postavy! Je potřeba brát rovněž v potaz, že tento model jeans má stretchové panely, které umožňují vyšší elasticitu.
Jsme samozřejmě velice rádi, že se o vás zaměstnanci pobočky postarali a nakonec jste společně vybrali správnou velikost. Tak či tak nás mrzí vaše negativní recenze, která ovšem není úplně oprávněná. Ať se vám daří a užijte kalhoty ve zdraví!
Ing. Pavel Teplý
Bikers Crown
Vážený pane inženýre,
děkuji Vám za rychlou reakci a dovolte, abych odpověděl. Nadále nesouhlasím s tvrzením, že tabulky jsou v pořádku! Při první výměně jsem dostal informaci, že mám přeměřit vlastní kalhoty a podle toho vybrat z tabulky velikosti. Toto jsem učinil a i tak jsem obdržel kalhoty jiné velikosti!
Mé kalhoty mají v pase 56, dle tabulky u produktu to je velikost 44, ale tato velikost u Trilobit má v pase 59-60 (alespoň ty, co jsem dostal a vracel). Nezlobte se na mě, ale to je opravdu velký rozdíl. Tuto informaci jsem také IHNED řešil emailem, ale reakce dorazila teprve v momentě, kdy jsem napsal, že se raději zastavím na prodejně. Sarkazmus a ironie z emailů někdy jen srší a příjemné to rozhodně není ani na jedné straně.
Citovaný odkaz "https://www.bikerscrown.com..." jsem nikde nenašel a neobdržel a omlouvám se, ale neobjednávám zboží po netu poprvé. V ostatních obchodech velikosti bez problému sedí, prostě když máte velikost kalhot 34/34 tak to většinou funguje. Problém jsem s tímto měl jen u vás a to již celkem 2x a myslím, že nejsem jediný!
Ještě jednou se omlouvám, doposud jsem byl naprosto spokojený jak se zbožím, přístupem tak i s cenou. Reklamaci jsem zatím neřešil ani jednou a to u vás objednávám často, ale dohadovat se nemám smysl, raději změní obchod. Zaplatit totiž za zboží, které pak 3 týdny měníte, řešíte a ve finále se stejně seberete a jedete 50km do prodejny není příjemné. Pak ještě poslouchat, že si za to vlastně můžete sám je už trochu moc i na mě!
Jediná záchrana byla v podobě velmi ochotných, příjemných děvčat na prodejně. Slečna/paní se mi opravdu věnovala a našla řešení a pravou velikost, takže JIM VELKÉ DÍKY!!! Sama se divila a komentovala velikosti s úsměvem.
NĚKDY JE VÍCE MÉNĚ A MÉNĚ VÍCE.
Proto přeji celé společnosti hodně ě pohody a velký kus práce pro zlepšení.
Loučím se s pozdravem,
Velmi příjemný den.
Ing. Mařík Pavel
- Pohodlné, termovložka, cena
- Škoda že není varianta s kratšíma nohavicama pro menší lidi.
- pěkně sedí
- Padnou, neomezují v pohybu
- Chrániče drží na místě, necestují
- Vypadají poměrně normálně (není na první pohled vidět, že jsou to džíny na motorku)
- Kapsy jsou vyloženě velkorysé
- Zip pro spojení s bundou
- Ventilace na stehnech
- Materiál působí naprosto špičkově. Džíny vypadají, že vydrží opravdu hodně.
- kvalitní značka
- větrací otvory
- Jemná kůže, hezky padnou
- Moc hezky střih zbytečně nerozsiruje za mě super
Z kraje tužší kolenní chrániče ale vytvaruji se
- Kvalitní zpracování a materiál je kvalitní. Velikost prodloužené délky nohavic mi sedí. Celkově mám z kalhot radost a doporučuji.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »