Nejnovější recenze ze sekce Kalhoty na motorku
- skvělý střih, skvěle padnou
- vypadají kvalitně zpracované
- za mě krátké nohavice, ale těžko říct , třeba je takto normál (nejsem echt MX jezdec)
Nejsou to žádné "papíráky".
Jezdím s ními v -3C a i bez podvlíkaček super :)
Snad jen délka nohavic - já bych je bral o fous delší :)
- Velké velikosti, motorkáři nemají jen atletické postavy
- Splňuje účel
- Perfektní materiál
- Výborný design
- Slušné integrované chrániče
- Chybí zip pro spojení s bundou
Celkově výborné kalhoty, které poměrem cena/výkon patří mezi super kup. Designově a materiálově patří mezi top kalhoty. Jediné, co postrádám, je zip pro spojení s bundou…nechám si ho došít.
- Bohužel uváděná velikost výrazně neodpovídala skutečnosti
spokojenost
- Unikátní řešení s integrovanou membránou
- Nepromokavé
- Větru odolné
- Kvalitní provedení
- Design
- Velmi pevné
- Tvrdost materiálu
- Mělké kapsy na chránič
- Nízký sed
Džíny jsem vybral jako větru odolné řešení na zimní jízdy. I přes důkladné zkoušení na prodejně jsem je nakonec vrátil a vyměnil za jiné. Začnu pozitivy. Džíny jsou velmi kvalitně ušité a už na první pohled působí, že něco vydrží. Podle údajů výrobce vydrží ve skluzu víc než kůže a působí tak, že se tomu dá věřit. Materiál působí extrémně odolně. V materiálu jsou laminované všechny vrstvy k sobě - Džínovina, kevlar, membrána a podšívka. Všechny švy jsou zalepené nepropustnou páskou a kapsy mají mokré zipy. Až potud paráda. Tyhle kalhoty zjevně něco vydrží. Povrch má dokonce DWR úpravu, takže nějakých pár kapek steče pryč. Samozřejmě by neočekával, že kalhoty zůstanou suché ve větším dešti, ale membrána by aspoň neměla pustit vodu dovnitř. Osobně ale membránu považuji vždy spíš za řešení proti větru a proti dešti navlékám nepromok.
Teď k těm negativům.
Materiál kalhot je extrémně tvrdý a nepoddajný. Kvůli integrované membráně logicky ani nemůže pružit, takže nelze očekávat, že by to časem povolilo. Pružné panely na stehně bohužel nepruží dost, takže došlo k tomu, že kolenní chránič, který ve stoje nebo v sedě na židli je na koleně, se po sednutí na motorku odporoučí na stehno. To byl hlavní důvod výměny. Kapsy pro kolenní chrániče jsou sice příjmenně přístupné z venku, ale bohužel mělké (nedosahují dost dolů na holeň) a taktéž vlaminované páskem do švu, takže ani nějaká úprava není moc možná. Tohle je samozřejmě individuální a záleží na tělesných proporcích, nicméně u mne to zcela znemožnilo použití (výška 192, prodloužená verze kalhot). Střih kalhot je spíš širší, podobný textilním moto kalhotám. Nečekejte módní slim džíny. Zejména část pod kolenem je dost široká, aby se tam vešly vysoké moto boty. Kdo jezdí v kotníkových, bude to na něm trochu vlát. Na druhou stranu, je třeba pochválit pružnou manžetu, která se navlékne přes botu a do kalhot netáhne spodem.
Co mne nemile překvapilo byl tepelný komfort. Kalhoty jsem chtěl na zimní ježdění, ideálně bez nutnosti použít dlouhé spodky, bez kterých to v klasických kevlarkách nešlo, protože profouknou. Agnoxy sice neprofouknou, ale zima by v nich byla, protože vnitřek je tvořen umělou síťkou laminovanou na hladké membráně. Není tam tedy žádný příjemný/měkký/hřejivý materiál. Naopak v interiéru (kdyby v nich někdo chtěl trávit čas v kanceláři) je v nich vedro, protože nedýchají (resp. dýchají stejně špatně jako cokoli s membránou).
Dalším negativem je relativně nízký sed. Ve stoje je to ok, ale v sedě na motorce člověk získá nepříjemný pocit, že mu z kalhot lezou záda. Kvůli nepoddajnosti materiálu kalhoty odstávají od zad a příčný šev pod pružnou částí na zádech přidává na pocitu, že z kalhot lezou nejen záda. Řešením je použití zipu na sepnutí s bunou. V jezdecké poloze jsem měl pocit, že mám nadbytečný materiál vepředu a naopak nedostatek vzadu. Celkově střih v horní části nic moc.
Shrnul bych to tak, že pokud střihově sednou, budou to skvělé kalhoty pro specifické použití - jízda v chladném počasí, kdy hrozí mokro. Pro jízdu vysloveně v chladu to bude chtít něco pod ně, samy neprofouknou, ale nehřejí. Pozor bych si dal na důkladné vyzkoušení přímo na motorce, protože nepoddajnost materiálu může způsobit, že chrániče vyjedou, kam nemají. Materiál nezapruží, nepovolí.
Nakonec jsem je vyměnil za model Probut X-factor s vyndavací membránovou termovložkou, které jsou z mnohem příjemnějšího materiálu (pevná, ale částečně pružná džínovina) a zevnitř počesaná vložka příjemně hřeje, což lépe splňuje požadavky na zimní jízdy.
po první vyzkoušení, super kalhoty
- Poměr cena vs kvalita
Celkom masivne a pevne gate z vonka. Zatial som ich skusal len s tepelnou vlozkou a to bolo fajn. Vyhoda tie vetracie zipsy na vreckach. Mozno by bolo vhodne dat tie vrecka trochu nizsie, aby sa na nohu zmestila ta kapsicka s vecami, ale inac su super.
- Skvělé sedí
kalhoty mi nesedeli, asi jiny strih, jinak pekne
- pěkný střih, krásně sedí a jsou fakt teplé
- snad jen jsou trochu těžší
- skvělý materiál a střih
- pěkný design od Hondy
- Odolnost proti vodě
Splňují očekávání.
- Skvěle zpracovaný výrobek
- Normálně mám velikost 58, v tomto případě jsem musel vyměnit za vel. 62, která sice dobře sedí v pase, ale má příliš dlouhé nohavice.
- velmi kvalitní produkt
doporučuji
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »